סחוג תימני אותנטי של לאה

סחוג ירוק פיקנטי כמתבל בריא לכל ארוחה
15 דקות
סלטים

מצרכים

  • 1 פלפל חריף
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית מלח 
  • חצי שקית כוסברה
  • 8 שיני שום
  • קורט ציפורן
  • קורט הל 
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה

  • שמים בבלנדר את כל הרכיבים
  • מערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה
  • ממשיכים לטחון עד לקבלת הסחוג 
  • אם רוצים סחוג אדום – מוסיפים עגבנייה אחת וטוחנים

טיפ של אלופים

לשים שום בנדיבות!

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר