סלט ביצים בטעם של בית וגעגועים

אני בן יחיד להורים ניצולי שואה שהאוכל בעבורם היה משמעותי וכואב. אמא שלי היתה מכינה את סלט הביצים מדי שבוע כשהיינו מגיעים אליהם לארוחה. טעמיו מעלים בי תחושות של בית וגעגועים.
40 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 6 ביצים קשות
  • 2 בצלים לבנים
  • 1 בצל סגול
  • 1 ראש שום שלם
  • ½ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ¼ כפית פפריקה
  • 1 כף מיונז
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כף שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • לקלף ולקצוץ דק את הבצלים ואת השום
  • לטגן את הבצלים והשום עד להזהבה
  • לגרד את הביצים הקשות על המגרדת הדקה
  • בקערה לערבב את הבצלים והשום המטוגנים עם הביצים המרוסקות
  • להוסיף מלח, פלפל שחור, פפריקה, מיונז, חרדל ולערבב היטב

טיפ של אלופים

כשמבשלים במלוא הכוונה, בכיף ובאהבה חייב לצאת טעים!

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר