סלט הסלק של אדלה

סלט סלק קלאסי וקל להכנה, מעולה כפתיח בכל ארוחה
60 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 5 סלקים קטנים
  • 6 שיני שום כתושות
  • כפית כמון 1
  • חומץ (אדלה משתמשת ב-5%)

אופן ההכנה

  • מבשלים את הסלקים עם הרבה מים, עד שהם רכים (לבדוק עם מזלג)
  • מוציאים את הסלקים מהאש, שוטפים עם מים קרים ומקלפים את הקליפה עם הידיים
  • חותכים לפי העובי והצורה שרוצים (אדלה אוהבת בצורה של טבעות קטנות) ושמים בקערה
  • לוקחים 5-6 שיני שום, כותשים בלי הקליפה ומוסיפים לסלקים
  • מוסיפים כמון לפי הטעם וחצי כוס חומץ לתיבול
  • להוסיף חצי כוס מים ומערבבים

טיפ של אלופים

להגיש עם נענע טרייה קצוצה מעל

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר