סלט חצילים רומני

סלט מחצילים קלויים של עליזה בנטל
60
מנה ראשונה

מצרכים

  •  5 חצילים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

  • שורפים את החצילים על אש גלויה (אפשר גם בתנור) במשך 30 דקות
  • מוציאים ומניחים על קרש ונותנים להצטנן
  • מקלפים את הקליפה היטב
  • מכניסים למיקסר יחד עם המלח ושמן הזית
  • מערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה ויפה
  • מעבירים לקערת הגשה ואוכלים לצד לחם

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר