סלט סלק קריר ומרענן

סלט שמושך בצבעיו ובטעמיו, עשוי כולו מחומרים טבעיים שאינם מעובדים, מרענן, טעים ובריא.
40 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 5 סלקים בינוניים

רוטב

  • 2 כפות רכז רימונים
  • 2 כפות שמן
  • ½ כפית שמן שומשום
  • ¼ כפית מלח
  • ½ כוס חומץ או לימון

אופן ההכנה

  • בסיר לחץ, לבשל את הסלקים במשך 20-25 דקות, לוודא שהם לא רכים מדי
  • לאחר הבישול, לחתוך את הסלקים לקוביות בגודל המועדף, בינוניות או קטנות

רוטב

  • בקערה קטנה לערבב היטב רכז רימונים, שמן, שמן שומשום, מלח, חומץ או לימון
  • להוסיף את הרוטב לקוביות הסלק ולערבב בעדינות
  • להעביר לכלי אחסון עם מכסה ולשים במקרר
  • ניתן לשמור את הסלט במקרר למשך כמה ימים

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר