סלט צבעוני, טעים קל להכנה וקליל ומשמח גוף ונפש. זה הסגנון החדש המומלץ על ידי מירה שהפחיתה את ההתעסקות באוכל ועברה להכנת מאכלים קלים להכנה ובריאים “אני אוכלת בשביל לחיות ולא חיה בשביל לאכול” אומרת מירה.
30 דקות
מנה ראשונה
מצרכים
1 כוס פסטה סלילים צבעונית
1 גמבה
1 כוס גרגירי תירס
10 מלפפונים חמוצים
1 קופסת טונה
3 כפות מיונז
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
2 כפות חומץ
אופן ההכנה
לבשל את הפסטה לפי ההוראות שעל השקית
לחתוך לקוביות את הגמבה ואת המלפפונים החמוצים
בקערה לערבב היטב את כל מרכיבי הסלט
אפשר לאכול את הסלט חם או קר או בטמפרטורת החדר
ניתן לשמור במקרר במשך כמה ימים
טיפ של אלופים
עוד מהמתכונים שלי
לפני שאתם סוגרים...
ספר המתכונים שלנו יצא לאור
את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד
* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים