עוגיות יויו

עוגיות טריפוליטאיות מסורתיות אווריריות בתוספת סירופ
זמן הכנה : 45 דקות
קינוח

מצרכים

  • 5 ביצים
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 1 כוס שמן
  • גרידת לימון
  • ½ קילו קמח
  • 1 ק”ג סוכר
  • לימון 1

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים מלבד הקמח בקערה עד שמקבלים תערובת אחידה
  • מנפים את הקמח לתערובת ומערבבים עד שהתערובת הופכת למעין בצק.
  • לשים את הבצק עד שהופך להיות גמיש ואחיד.
  • לוקחים חתיכת בצק קטנה ומגלגלים לפס ארוך (נחש). מחברים עד שני צידי ה”נחש” ויוצרים טבעת בצק.
  • מטגנים את טבעות הבצק במחבת עם שכבת שמן בינונית. 
  • מטגנים את הטבעות מספר דקות עד שהן משחימות מעט (הופכות לזהובות). אם המחבת מתמלא בקצף- אל דאגה זה נורמלי.
  • שמים בצד שיתקרר כמה דקות.
  • מכינים את הדבש: מרתיחים בסיר 4 כוסות מים עם 1 ק”ג סוכר ו ½ לימון עד שמתקבלים מי סוכר עשירים וסמיכים.
  • טובלים את טבעות היויו בתוך ה”דבש” שהכנו והעוגיות מוכנות.

טיפ של אלופים

אפשר גם לטבול אחכ הסירופ בקוקוס או שקדים טחונים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר