עוגיות רייפת מרוקאיות מסורתיות

עוגיות תה מרוקאיות הכי טעימות שיש
60 דקות
קינוח

מצרכים

  • 1 קילו קמח לבן
  • 3 ביצים
  • 1 כוס וחצי שמן
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 50 גרם שומשום לבן
  • 50 גרם זרעי אניס

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, השומשום וזרעי האניס
  • מוסיפים את הביצים והשמן
  • מערבבים היטב את כל חומרי הגלם יחד ומוסיפים כוס מים פושרים 
  • ממשיכים לערבב עד שנהיית תערובת אחידה
  • נותנים לבצק לנוח 10 דקות
  • מחלקים את הבצק ל-4 חתיכות
  • פותחים כל חתיכה וחותכים למלבנים לא גדולים
  • מכניסים לתנור לאפייה של 20 דקות
  • מוציאים את העוגיות כשהן זהובות ויפות
  • מצננים עד שמגיע לטמפרטורת החדר ואוכלים 

טיפ של אלופים

לא לוותר על האניס, נותן טעם מיוחד

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר