עוגת תפוזים של פעם

מתכון לעוגת התפוזים המנצחת של אמא של שרה, שהייתה קוטפת את התפוזים בכל שישי ואפתה את העוגה לשבת. שרה אופה את עוגה זו עד היום בעבודת יד
60 דקות
קינוח

מצרכים

  • 3 כוסות קמח
  • 4 ביצים
  • כוס סוכר לבן 1
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • כוס שמן קנולה 1
  • כוס מיץ תפוזים סחוט טרי 1

אופן ההכנה

  • עם מטרפה טורפים את כל הרכיבים הרטובים תחילה
  • לאחר מכן מוסיפים את כל הרכיבים היבשים
  • ממשיכים לטרוף הכל יחד לכדי תערובת אחידה
  • משמנים תבנית
  • מחממים תנור ל170 מעלות
  • אופים ב40 דקות
  • מצננים ומגישים

טיפ של אלופים

להקפיד תמיד על הגשה אסתטית של האוכל לשולחן להגברת התאבון של הסועדים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר