עוף בתנור עם תפוחי אדמה וירקות

מנה שהיו מכינים בבית הוריה של אביבה לפחות 3 פעמים בשבוע. מתאימה לכל המשפחה.
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • עוף שלם חתוך ל4- חלקים
  • בצל 2  בנוני
  •  3 תפוחי אדמה 
  • 3 גזר 
  • 1 גמבה 
  • פפריקה כפית
  • תבלין עוף/כמון
  • אבקת שום כפית
  • מלח כפית
  • פלפל כפית
  • חצי כוס שמן קנולה

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל התבלינים בשמן
  • מורחים את העוף בשמן המתובל ומשרים במקרר כשעה
  • חותכים את הירקות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
  • מניחים מעל את העוף המתובל ומפזרים את שאריות המרינדה על הירקות
  • מכניסים לתנור לחום של 150 למשך שעה

טיפ של אלופים

לשים לב שהתנור לא חם מידי  ולא למקם את העוף גבוה בתנור כדי שלא ישרף

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר