פטריות מטוגנות עם בצל ולימון

פטריות מטוגנות עם בצל, תבלינים ולימון שטעים לאכול ליד אורז, פירה או כוסמת
שעה וחצי
מנה ראשונה

מצרכים

  • 2 קופסאות של פטריות שמפיניון
  • 2 בצלים יבשים קצוצים
  • 1 ראש שום חתוך דק
  • 1 1/2 כפיות מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 4 כפות מיץ לימון
  • שמן לטיגון
  • 1/2 כוס מים חמים

אופן ההכנה

  • לטגן את הבצל הקצוץ במחבת עם שמן קנולה להזהבה
  • להוסיף 1/2 כפית מלח
  • לשמור את הבצל בצד בקופסא או בצלחת
  • לחתוך את הפטריות
  • לטגן אותן במחבת עד שיוצא המיץ
  • להוסיף חצי כוס מים חמים
  • לבשל במחבת עוד 10 דקות
  • להוסיף 1 כפית מלח ואת הפלפל
  • להוסיף את השום
  • לערבב
  • להוסיף את הבצל חזרה ולערבב ל5 דקות נוספות
  • לבדוק שהפטריות רכות
  • אחרי שהכל מוכן להוסיף מעל 4 כפות מיץ לימון

טיפ של אלופים

  • כדאי להגיש את זה עם אורז, פירה או כוסמת ואפשר גם עם שניצלונים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר