פיתות בטבון שאי אפשר להפסיק לאכול

הפיתות המיוחדות של נעמי, בטבון או על מחבת
כשעה
מנה ראשונה

מצרכים

  • 1 כף סוכר
  • 1 כף שמרים
  • 1 קילו קמח
  • 1 כפית גדושה של מלח
  • 1 כוס מים פושרים

אופן ההכנה

  • שופכים את כל המצרכים לקערה ולשים עד שמתקבלת עיסה אחידה. 
  • מכסים את הקערה ומחכים חצי שעה עד שעה עד שהקמח תופח. 
  • מרדדים לצורה של פיתה ומטגנים על מחבת  על אש קטנה עם מכסה אחרי בערך חמש דקות בודקים אם מוכן.

טיפ של אלופים

להכין חילבה מראש ולמרוח על הפיתות לפני הטיגון ואז לטגן בלי שמן.

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר