פיתות סוריות

פיתה בתנור
30 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • קילו קמח
  • כף שמרים
  • כף סוכר
  • חצי כף מלח
  • 3-4 כוסות מים פושרים
  • 2-3 כפות שמן

אופן ההכנה

לחמם תנור חום עליון ותחתון על 250 מעלות.

לשים בקערה קילו קמח, כף שמרים, כף סוכר, חצי כף מלח ו3-4 כוסות מים פושרים וללוש טוב את הבצק.

להוסיף 2-3 כפות שמן וללוש עוד קצת.

לכסות את הקערה ולחכות בערך כשעה שהבצק יתנפח.

לאחר שעה, להוריד את נפח הבצק עם היד וליצור כדורים בצורת פיתה.

לשים בתנור לבערך 10-15 דקות (תלוי בגודל התנור)

טיפ של אלופים

לפיתות רכות במיוחד ניתן לכסות את הקערה ולתת לבצק להתנפח שוב.

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר