הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
פשטידת איטריות בטעם זיכרונות ענוגים
פשטידת ילדות נוסטלגית, אמא שלי וחמותי היו מכינות, לחג השבועות ובארוחות חלביות, קלה להכנה, טעימה במיוחד, אהובה בטעמיה בכל גיל.
40 דקות
מנה עיקרית
Previous
Next
מצרכים
1 שקית איטריות
4 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גרם גבינה גרוזינית
500 גרם גבינת כנען
200 גרם מוצרלה
1-2 כפות שמן זית
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
¼ כוס שומשום
*ניתן להכין עם סוגי גבינות מגוונים ומועדפים
אופן ההכנה
לחמם תנור אפייה ל 170 מעלות
לבשל את האיטריות על-פי ההוראות שעל השקית
לסנן את האיטריות
בקערה לערבב את הביצים, להוסיף את הגבינות, התבלינים, שמן זית
להוסיף את האיטריות המבושלות לתערובת הגבינות
לערבב בעדינות
לשים את התערובת בתבנית משומנת במעט שמן זית
לזרות שומשום מעל התערובת
לאפות במשך שלושים עד ארבעים דקות עד שהפשטידה בצבע זהוב
*מומלץ להגיש יחד עם סלט ירקות טרי ורענן
טיפ של אלופים
עוד מהמתכונים שלי