פשטידת איטריות בטעם זיכרונות ענוגים

פשטידת ילדות נוסטלגית, אמא שלי וחמותי היו מכינות, לחג השבועות ובארוחות חלביות, קלה להכנה, טעימה במיוחד, אהובה בטעמיה בכל גיל.
40 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1 שקית איטריות
  • 4 ביצים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 200 גרם גבינה גרוזינית
  • 500 גרם גבינת כנען
  • 200 גרם מוצרלה
  • 1-2 כפות שמן זית
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ¼ כוס שומשום

*ניתן להכין עם סוגי גבינות מגוונים ומועדפים

אופן ההכנה

  • לחמם תנור אפייה ל 170 מעלות
  • לבשל את האיטריות על-פי ההוראות שעל השקית
  • לסנן את האיטריות
  • בקערה לערבב את הביצים, להוסיף את הגבינות, התבלינים, שמן זית
  • להוסיף את האיטריות המבושלות לתערובת הגבינות
  • לערבב בעדינות
  • לשים את התערובת בתבנית משומנת במעט שמן זית
  • לזרות שומשום מעל התערובת
  • לאפות במשך שלושים עד ארבעים דקות עד שהפשטידה בצבע זהוב

 

*מומלץ להגיש יחד עם סלט ירקות טרי ורענן

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר