פשטידת תפוחי אדמה וביצים

פשטידה חגיגית ופשוטה להכנה. מתאימה לחגים או לרוחות שישי
כחצי שעה
מנה עיקרית

מצרכים

  • 6 תפוחי אדמה קלופים
  • 6 ביצים
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית כורכום

אופן ההכנה

  • בסיר גדול מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים כמו פירה.
  • מוסיפים את הביצים, את הפטרוזיליה והתבלינים.
  • מערבבים הכל עד שמתקבלת עיסה.
  • מעבירים לסיר טפלון ומבשלים על אש קטנה למשך חצי שעה ולאחר מכן הופכים את הפשטידה למחבת כדי לבשל את הצד השני למשך 10 דקות.

טיפ של אלופים

מגישים חם עם מטבוחה .

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר