קאדה לחג השבועות

מאפה שמרים כורדי ממולא בגבינה שאוכלים בחג השבועות
שעה וחצי
מנה ראשונה

מצרכים

  •  1 קילו קמח 
  • 2 כפות שמרים יבשים או שמרית
  • 3 כפות סוכר קורט מלח
  • ½ כוס שמן 
  • 2 ½ – 3 כוסות מים פושרים 
  • מילוי: 1 קילו גבינת חמד מפוררת

אופן ההכנה

  • לנפות את הקמח ולהוסיף שמרים, סוכר, שמן, מלח ומים וללוש ליצירת בצק.
  • לכסות עם ניילון נצמד או מגבת להתפחה של שעה
  • אחרי שעה לקרוץ כדורים קטנים בגודל פינג פונג
  • לשטח כל כדור לעיגול, יוצאים כ30 עיגולים 
  • להניח את הגבינה בתוך העיגול ולסגור לחצי ירח 
  • ואז עם היד לשטח מעט את הבצק 
  • לשים במחבת טפלון משומנת עד שהמאפים מזהיבים ואז להפוך לצד השני 

 

טיפ של אלופים

  • להגיש עם ביצה קשה וסלט ירקות 
  • בזמן הלישה של הבצק לפני ההתפחה לעסות אותו עם ידיים משומנות

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר