קובה אורז במילוי בשר

קציצות אורז בשריות וטעימות במיוחד
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • חצי קילו בשר בקר טחון 
  • חצי קילו אורז לבן
  • 3 בצל לבן
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה 

אופן ההכנה

  • בסיר קטן עם 3 כפות שמן מטגנים במשך 3 דקות את האורז
  • מוסיפים 4 כוסות מים
  • מביאים לרתיחה
  • מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 דקות
  • בסיר נפרד מטגנים את הבשר יחד עם התבלינים במשך 5 דקות 
  • מכינים עם היד קציצה של אורז
  • לוקחים כף מתערובת הבשר ומניחים במרכז של כדור האורז
  • סוגרים עם עוד אורז מעל עד ומהדקים עד שמתקבלת קציצה מעוגלת
  • מגישים בטמפרטורת החדר

טיפ של אלופים

מאוד מומלץ עם ביצה וחמאה

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר