קובה בורגול אותנטי של סבתא שרה

קציצות בורגול ממולאות בבשר
120 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1 קילו בורגול
  • ½ 1 כוסות סולת
  • ½ כוס קמח לבן
  • מים
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • ½ כפית מלח
  • 1 כפית כורכום
  • 500 גרם בשר טחון
  • 3 בצלים גדולים
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • מערבבים בקערה את הבורגול, הסולת, הקמח והמים עד שמתקבלת עיסת בצק דביקה
  • קוצצים את הבצלים ומטגנים
  • בקערה נפרדת שמים את הבצלים המטוגנים יחד עם הבשר והתבלינים ומערבבים היטב
  • מעיסת הבצק שולפים “כדורים”, משטחים כל כדור על כף היד, במרכזו של כל כדור שמים כף ממלית הבשר ו”מכדררים” חזרה לצורת כדור ומעוכים מעט (לצורה של מעין פיתה)
  • את הכדורים שמים במחבת עם שמן חם ומורידים כשמוכן

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר