קובה נבולסיה

קובה שנקראת על שם העיר ממנה הגיעה, נבלוס (שכם), קובה מטוגנת ממולאת בשר
45 דקות-שעה
מנה עיקרית

מצרכים

 

  • 3 כוסות בורגול דק 
  • 3 פרוסות לחם לבן מושרה וסחוט
  • 1 1/2  כוסות קמח 
  • 1 כף מלח 
  • 1 כף שמן 
  • 2 בצלים קצוצים 
  • 1 קילו בשר טחון 
  • ½ כף מלח
  • 1 כפית פפריקה אדומה 

 

 

אופן ההכנה

  •  לערבב את הבורגול, הלחם, הקמח, המלח והשמן וללוש עד שמתקבל בצק הניתן לעיבוד (אם צריך אז להוסיף מים) 
  • לטגן מעט את הבצלים לפני הזהבה
  • להוסיף לבצל המטוגן את הבשר והפפריקה ולערבב לטגן עד ספיגת המים מהבשר
  • לחתוך גושים מעט גדולים יותר מכדור פינג פונג מהבצק ולמלא בבשר
  • לטגן את הקובה הממולאת עד שתשחים 

 

טיפ של אלופים

אם נשאר בצק אפשר להקפיא ולהוציא בפעם הבאה

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר