קובה סלק ארצישראלי של תיקי

קציצות סולת במילוי בשר במרק סלק
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 2 כוסות סולת
  • 1 כוס מים
  • 3 כפות שמן
  • 1 כפית מלח שטוחה
  • 250 גרם חזה עוף טחון
  • 250 גרם בשר בקר טחון
  • קורט בהרט
  • 3 סלקים
  • 1 בצל

אופן ההכנה

  • מערבבים את הסולת, השמן והמים בקערה עד לקבלת עיסה רטובה ודביקה
  • קוצצים את הבצל
  • בקערה נפרדת מערבבים את הבצל עם הבשרים והבהרט
  • יוצרים עיגולים מבלילת הבצק ומשטחים כל אחד על כף היד, במרכז כל עיגול שמים כף ממלית הבשר וסוגרים היטב ומניחים בצד
  • בינתיים, חותכים את הסלקים לחתיכות גדולות ושמים בסיר עם מים ומביאים לרתיחה. את המרק מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם
  • כשהמרק רותח מכניסים את קציצות הקובה ומבשלים לכחצי שעה

טיפ של אלופים

“רצוי להגיש לצד אורז לבן”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר