קובה ספרדי של סבתא מלכה

מתכון מיוחד זה עבר אל ציפוריה מסבתה, מלכה ז”ל, וכאשר היא מכינה אותו היא נוהגת לשקוע בגעגועים רבים ולהזכר בה וגם באימה ז”ל. זהו המתכון המקורי מבית סבתה
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

למילוי

  • חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות קטנות

  • 1 בצל גדול או 2 קטנים קצוצים

  • 1 כפית חוויגלמרק

  • 1 כפית אבקת מרק

  • חצי כפית מלח

  • 1 כף שמן זית

לקובה

  • 3 כוסות קמח מצה

  • 1 כוס מים קרים

  • 3 ביצים

אופן ההכנה

למילוי

  • לטגן את הבצל עם כף שמן

  • להוסיף את העוף החתוך

  • להוסיף תבלינים

  • להקפיץ במחשבת עד שהחזה לבן

לקובה

  • לערבב הכל

  • להרטיב ידיים לערבב לכדורים

  • לפתוח את הכדורים

  • למלא את הכדורים

  • לסגור ולטגן בשמן לא עמוק

 

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי