קובה קוקלה

קובה קוקלה של אסתר בתבשיל בשר, אפונה, ועגבניות
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

לקובה קוקלה: 

  • כוס וחצי סולת 
  • ביצה 1
  • 200 גרם בשר בתוספת חופן שומן כבש
  • מלח, פלפל, ופפריקה לפי הטעם

לתבשיל:

  • 240 גרם רסק עגבניות
  • 400 גרם אפונה
  • 2 כוסות מים

 

אופן ההכנה

לקובה קוקלה:

  • מערבבים יחד: סולת, מים, וביצה
  • מתבלים לפי הטעם
  • מכינים מהתערובת כדורים בגודל כף היד

לתבשיל:

  • בסיר, מביאים מים לרתיחה
  • מוסיפים את הרסק והאפונה
  • מוסיפים את הבשר
  • מתבלים לפי הטעם
  • מוסיפים את הקובות לסיר עם התבשיל
  • מבשלים על אש בינונית עד שהקובות מתרככות

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר