קציצות כרישה

קציצות זהובות, מטוגנות וטעימות מכרישה ותפוחי אדמה
מנה ראשונה

מצרכים

  •       4 תפוא
  •       1 ראש של כרישה
  •       חצי כפית גדושה מלח
  •       רבע כפית פלפל
  •       כוס פירורי לחם מוזהבים
  •       כוס  קמח לבן
  •       רבע חבילת פטרוזיליה
  •       2 ביצים
  •       שמן לטיגון

אופן ההכנה

  •   לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה
  •   לקלף ולמעוך לפירה
  •   את הכרישה לחתוך ממש ממש קטן
  •   לשטוף במסננת, להוציא את כל המים
  •   להוסיף את הקמח, פירורי לחם, ביצים, מלח ופלפל
  •   לערבב טוב לעיסה אחידה
  •   לשים בצלחת פירורי לחם
  •   להכין קציצות עם ידיים רטובות
  •   לקחת עם כף פרורי לחם, ולשפוך על הקציצה בידיים, ותוך כדי להדק את הקציצות.
  •    לשים שמן במחבת ולטגן   

טיפ של אלופים

לבשל ולהכין אוכל באהבה ולתת מכל הלב

 

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר