קציצות ב "תחפושת" צמחוניות עשויות מלחם

קציצות בטעם של געגוע לבישוליה של אמא שהן המצאה ישראלית מקומית
60 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 1 כיכר לחם פרוס
  • 1 בצל גדול
  • 3-5 שיני שום
  • 1-2 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 2-3 כפות שמן לטיגון הבצל
  • ½ כוס שמן לטיגון הקציצות

אופן ההכנה

הכנה

  • להוציא מהלחם את המילוי וללוש את המילוי של הלחם עם מעט מים שלא יהיה רך אבל לא מדי
  • לחתוך את ה”קשה” ולשים בקערה עם מים לריכוך
  • לקצוץ את הבצל לדק ולטגן בשמן
  • לקצוץ את השום
  • לסחוט את ה “קשה” של הלחם שהתרכך
  • בקערה: לערבב היטב את המילוי הרך של הלחם, ביצים, בצל, שום, מלח, פלפל שחור, ה”קשה” של הלחם (שהתרכך)
  • ליצור מהבלילה קציצות
  • לטגן במחבת עם שמן חם

המלצת הגשה

מומלץ לאכול את הקציצות עם תה חם ומתוק לצידן

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר