רוגלעך ממולאים

מאפה בצק שניתן למלא בשלל מילויים ולחתוך לעוגיות טעימות
שעה
קינוח

מצרכים

גלך שממולא תמרים ואגוזים – שעה 

 

  • 3 1/2  כוסות קמח 
  • 1 אבקת אפיה 
  • 300 גרם מחמאה 
  • מעט שמן  
  • כוס אגוזי מלך שבורים
  • ממרח תמרים 1 
  • קורט קינמון

אופן ההכנה

  • ללוש את הקמח, המחמאה ואבקת האפיה בידיים משומנות
  • הבצק צריך להיות יבש 
  • לעטוף בניילון נצמד חצי שעה 
  • לשים במקרר
  • לחלק ל3 חלקים שכל חתיכה היא רולדה בפני עצמה
  • לרדד כל אחת מהן ולשים מעט קמח על המשטח 
  • למרוח ממרח תמרים עם אגוזים או ממרח שוקולד, מה שבוחרים 
  • לגלגל את הבצק ולהניח במגש אפיה על נייר אפיה כשהחלק התחתון למטה 
  • לסגור את הקצוות ולסמן עם סכין על הבצק בעובי של שני סנטימטר
  • לאפות על 170 מעלות כ 20 דקות עד צבע זהוב בהיר
  • לתת לזה להתקרר ואז לפזר אבקת סוכר 

טיפ של אלופים

  • קורט הקינמון מוסיף טעם מיוחד
  • לפזר את אבקת הסוכר רק אחרי שהמאפה מתקרר

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר