רקוט קרומפלי – שכבות תפוחי אדמה (בהונגרית)

פשטידת שכבות תפוחי אדמה וביצים קשות ברוטב גבינות
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 6 תפוחי אדמה
  • 9 ביצים
  • 200 גרם גבינת קשקבל
  • 200 גרם גבינה צהובה
  • 200 גרם גבינת שמנת
  • 50 גרם חמאה
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • קורט מלח
  • קורט פלפל

אופן ההכנה

  • מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך מלא ואת הביצים עד שהופכות קשות
  • במחבת גדולה ממיסים את הגבינות יחד ומוסיפים את המלח והפלפל השחור
  • פורסים את תפוחי האדמה ומניחים בתבנית
  • פורסים את הביצים הקשות ומניחים בתבנית מעל לשכבת תפוחי האדמה ויוצרים שכבות
  • מעל לשכבות תפוחי האדמה והביצים מפזרים את תערובת הגבינות ומכניסים לתנור לחום של 180 מעלות עד להשחמה
  • קוצצים את הבצל ומפזרים מעל

טיפ של אלופים

“להוסיף לפשטידה בצל ירוק ולאכול אותה לצד חמוצים, כמו במקור”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר