שניצלים שכולם אוהבים

מכל המאכלים מכל הסוגים בסוף כולם הכי אוהבים לאכול שניצלים, ובמיוחד את אלו שאני מכינה.
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • ½ ק”ג פרוסות דקות של חזה עוף
  • 4 ביצים
  • ¼ כוס מים (או חלב)
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 שקית פירורי לחם מוזהבים
  • 2 כוסות שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • לשטוף היטב את פרוסות חזה העוף ולדפוק אותן מעט
  • לקשקש את הביצים ולהוסיף את התבלינים
  • לטבול בבלילה היטב מכל הצדדים את פרוסות חזה העוף
  • לטבול בפירורי לחם את פרוסות חזה העוף אחד אחד היטב משני הצדדים
  • במחבת עמוק לחמם שמן ועל להבה גבוהה לטגן את פרוסות חזה העוף משני הצדדים עד להזהבה
  • להיזהר לא לשרוף

טיפ של אלופים

* מומלץ להכין את בלילת הביצים עם התבלינים ולטבול בה את פרוסות חזה העוף ערב לפני הטיגון, כך הטעמים נספגים ומקפיצים את הטעם

* לשידרוג הטעם ניתן להוסיף לפירורי הלחם צנוברים חתוכים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר