בקערה מערבבים את הבצל, השום והפלפל, והתמר (אפשר גם חמלי סונלי) ומניחים בצד
מחממים את השמן בסיר מוסיפים את התערובות ומטגנים על אש בינונית
מוסיפים את הגרונות ומטגנים עוד מספר דקות
מוסיפים את החיטה
מוסיפים מים עד 3/4 מגובה הסיר מערבבים ומחכים שירתח.
מוסיפים את האורז, הציפורן, עלי הדפנה ורסק העגבניות ומבשלים שעתיים על אש קטנה
לסיום מוסיפים את הכוסברה השמיר והפטרוזיליה
להוסיף סוכר
התרומה שלכם חשובה לנו!
בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.
בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:
6 ש”ח
42 ש”ח
74 ש”ח
128 ש”ח
סכום אחר