שקשוקה בצבעי האש ובטעמיה

השקשוקה היא מאכל קל מהיר להכנה, הן כמנה ראשונה והן כמנה עיקרית, צבעיה וטעמיה מזכירים את האש, וכמוה, מפנקת במרכיביה ובטעמיה בעיקר עם תוספת של חלה טרייה ועסיסית.
40 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 10 עגבניות בשלות
  • 3 שיני שום1
  • פלפל חריף לפי הטעם
  • 1 קופסת עגבניות מרוסקות
  • 1 קופסת רסק עגבניות קטן
  • 1 כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • תבלין כרוויה (קימל טחון)
  • 13 ביצים
  • 1-2 כפות שמן

אופן ההכנה

  • לקצוץ את העגבניות
  • לקצוץ את שיני השום
  • לקצוץ את הפלפל החריף
  • במחבת: לטגן קלות את העגבניות, להוסיף שום, פלפל חריף, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, כרוויה
  • לערבב היטב את כל החומרים, להוסיף מעט מים אם התערובת סמיכה
  • להביא לרתיחה ולבשל עד שהנוזלים נספגים
  • להוסיף את הביצים ולהמשיך לבשל במשך 10-15 דקות עד שמתקשות

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר