שקשוקה חריימה של פדצור

תבשיל פלפלים ועגבניות עם דג וביצה
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1 פלפל חריף
  • 1 פלפל אדום
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 2 יחידות פילה סלמון
  • 3 ביצים
  • 2 שיני שום
  • ½ כוס מים
  • ¼ כוס שמן קנולה
  • 1/2 כפית מלח שטוחה
  • 1/2 כפית פלפל שחור שטוחה
  • 1 כפית פפריקה (מתוקה או חריפה לבחירה) שטוחה

אופן ההכנה

  • חותכים לחתיכות גדולות את הפלפלים
  • מטגנים את הפלפלים במחבת עם מעט שמן
  • מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים הכל היטב
  • כותשים את השום ומוסיפים אל המחבת
  • מוסיפים את המים
  • אל התבשיל מוסיפים את הפפריקה (מתוקה או חריפה), מלח, פלפל שחור ואת השמן
  • חותכים לחתיכות (לפי בחירה) את פילה הסלמון ומוסיפים למחבת
  • לאחר כ-20 דקות מוסיפים את הביצים
  • מכסים את המחבת לעוד כ-10-15 דקות

טיפ של אלופים

“מנה לכל עונה”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר