תבשיל אורז עם עגבניות

תבשיל עגבניות עם אורז – מושלם לחורף
בין 50 דקות ל-120 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • בצל גדול (ניתן גם שניים)
  • קופסת עגבניות מרוסקות
  • קורט בהרט
  • כף אבקת מרק
  • כפית פפריקה מתוקה או חריפה (עניין של העדפה)
  • מעט מלח (לפי טעם)
  • קורט פלפל שחור
  • 2 כפות קרם קוקוס
  • אורז
  • מעט שמן

אופן ההכנה

  • חותכים את הבצל לחתיכות קטנות
  • מטגנים את הבצל יחד עם התבלינים
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת קרם הקוקוס ומביאים לרתיחה
  • כשהתבשיל רותח מוסיפים את האורז ומערבבים היטב
  • מוסיפים כוס מים רותחים
  • מכסים את הסיר ומורידים את האש לאש נמוכה ונותנים לתבשיל להתבשל בין חצי שעה לשעתיים 
  • להגשה – הופכים את הסיר על מגש (המנה נשארת אחידה)

טיפ של אלופים

“ככל שמבשלים יותר זמן כך המנה יותר קריספית וטעימה”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר