תבשיל בשר ראש של לילי

תבשיל בשר ראש בסגנון מרוקאי אסלי עם פלפלים
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1 ק”ג בשר ראש
  • כף כמון
  •  6-7 שיני שום קצוצות
  •  כפית פפריקה אדומה 
  •  כפית פפריקה חריפה
  • 2 פלפלים חריפים אדומים

אופן ההכנה

  • יום לפני מנקים את השומן על הבשר שמים בסיר לחץ עם מים ומבשלים שעה.
  • באותו יום מכניסים את הבשר ראש שוב למים רותחים, נותנים לו לרתוח כמה דקות ואז מחליפים את המים ונותנים לו לרתוח שוב.
  • בסיר שמים כף כמון, 6-7 שיני שום קצוצות, כף פפריקה אדומה, 2 פלפלים חריפים אדומים, כף פפריקה חריפה ובשר הראש חתוך לחתיכות גדולות ונותנים לו להתבשל שעה על הגז עם מכסה חצי פתוח.
  • לאחר שעה, מוסיפים שמן עם פפריקה (2-3 כפות) ונותנים להתבשל עוד רבע שעה עם מכסה חצי פתוח על אש גדולה.

טיפ של אלופים

מבשלים עד שהכל רך

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר