תבשיל ה"רשתה" של סבתא זיוה

מרק קטניות, עשבי תיבול ואטריות
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • ½ 1 בצל
  • 1 כוס שעועית אדומה
  • 1 כוס עדשים ירוקות
  • 2 חבילות כוסברה
  • 1 חבילת שמיר
  • 1 כוס שעועית מש
  • ½ 1 כפיות כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 פלפל שטה
  • 1 חבילת אטריות
  • שמן
  • מים

אופן ההכנה

  • משרים את הקטניות לילה מראש
  • קוצצים את הבצל ומטגנים עם 2-4 כפות שמן בסיר
  • אל הבצל מוסיפים את הקטניות ומים רותחים עד לכיסוי מלא
  • ממליחים ומוסיפים כורכום ומביאים לרתיחה
  • קוצצים את עשבי התיבול, מוסיפים אל סיר המרק ושוב מביאים לרתיחה
  • לאחר מכן, מתקנים תיבול במידת הצורך, ומוסיפים את האטריות
  • מבשלים עד שהכל מתרכך דיו

טיפ של אלופים

“לסחוט לימון מעל הקערה בזמן ההגשה. את המנה הזו נהגנו להכין כל ט’ באב ואנחנו מכינים אותה עד היום”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר