תבשיל לקוסקוס של פדצור

פירה עם ירקות
40 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 3-4 תפוחי אדמה
  • 200 גרם שעועית לבנה
  • 1 בצל לבן
  • 200 גרם גזר גמדי
  • 3 כפות שמן קנולה
  • ¼ כוס מים
  • 200 גרם במיה
  • 100 גרם אפונה
  • 1 כפית מלח שטוחה
  • ½ כפית שטוחה פלפל שחור

אופן ההכנה

  • חותכים את תפוחי האדמה ושמים במים רותחים להכנת פירה
  • מבשלים את השעועית הלבנה במים
  • חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ומטגנים
  • מבשלים במים את הגזר הגמדי יחד עם האפונה
  • מבשלים במים את הבמיה (עד שמתרככת. חשוב מאוד שתהיה רכה)
  • כשכל הירקות רכים מספיק מאחדים אותם יחד בסיר עם שמן ומעט מים (כדי שיוציאו מיצים) ומבשלים לעוד כ-5 דקות
  • מניחים את הפירה על צלחת, עליו מפזרים את הירקות ואת הבצל

טיפ של אלופים

“מומלץ לאכול בחורף”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר