תפוחי אדמה מעוכים וקרנצ'ים

תפוחי אדמה מעוכים בתנור
30 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 2 קילו תפוחי אדמה קטנים
  • קומץ מלח ים אטלנטי
  • ½ כוס שמן זית
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כף עלי תימין
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • קורט רוזמרין
  • מעט אבקת שום

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל240 מעלות
  • שמים את תפוחי האדמה בסיר עם מים חמים ומלח ומבשלים עד שהם מתרככים
  • מוציאים את תפוחי האדמה לתבנית עם נייר אפייה משומן בשמן זית
  • מועכים את התפוחים בעזרת כוס או אביזר דומה עד לביקוע של התפוחי האדמה
  • מפזרים מלח אטלנטי ואת הפלפל השחור הגרוס, קורט רוזמרין ואבקת השום (ניתן להשתמש בשיני שום)
  • מפזרים שמן זית בנדיבות על כל תפוחי האדמה
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל240 מעלות ל15 דקות או עד להזהבת תפוחי האדמה

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר