הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
הכעכים עם הקצח של מרים יעיש
כעכים מתוקים עם קצח, מהמטבח התימני
50 דקות
קינוח
Previous
Next
מצרכים
1 קילו קמח
2 שקיות אבקת אפיה
1 חבילת מרגרינה/ מחמאה
3/4 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
2 כפיות מלח
2 ביצים
2 כפות קצח
1/2 כוס מיץ תפוזים
לציפוי: 1 חלמון ביצה
אופן ההכנה
מערבבים את המרגרינה, הקמח, סוכר, 2 ביצים, מלח, שמן, אבקת אפיה וקצח. מוסיפים מיץ תפוזים בהתאם למידת הרטיבות של הבצק. שלא יהיה יבש מידי.
מייצרים כדורים ומשטחים אותם בתבנית על נייר אפייה
מורחים על הכדורים המשוטחים חלמון ביצה
אופים בתנור בחום של 160 מעלות למשך 30-40 דקות עד הזהבת הכעכים
טיפ של אלופים
השדרוג בכעכים הוא להשתמש לבצק במיץ תפוזים במקום במים.
עוד מהמתכונים שלי