גונדי מסורתי שהנכדים אוהבים

קציצות עוף עם קינואה ברוטב עשיר
כשעתיים
מנה עיקרית

מצרכים

  • 1כוס קינואה מבושלת/מאודה
  • 1 בצל גדול מגורר עבה
  • 1 ביצה גדולה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • כפית כמון
  • כפית  הל
  • כפית כורכום
  • לערבב הכל ולשמור במקרר למשך הלילה
  • מצרכים למרק
  • כקילו עצמות עוף או בקר
  • סלרי גבעולים וכחצי שורש
  • בצל גדול חתוך גס
  • מלח, פלפל, כורכום לפי הטעם
  • 3 כוסות מים.

אופן ההכנה

  • לבשל את כל חומרי המרק ביחד על אש בינונית
  • כשרותח להסיר כצף 
  • לאחר כ30 דקות של רתיחה להוסיף את הקציצות בהדרגה, בכל פעם כמה ,לתת למרק לרתוח שוב ואז להוסיף עוד כמה
  • לאחר שמוסיפים את כל הקציצות להוריד את האש ולבשל כשעה על אש קטנה.

טיפ של אלופים

הכי טעים לאכול את הגונדי עם אורז לבן בחברת המשפחה

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר