דג אמנון בסגנון הונגרי

מתכון פשוט אך עמוס זיכרונות ילדות, שהביאה איתה שושנה הישר מעיר ילדותה שבהונגריה. לחובבי הדגים.
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 6 חתיכות פילה אמנון
  • 4 עגבניות גדולות
  • 1 גמבה
  • 1 ראש שום
  • צרור כוסברה
  • 1 כפית פפריקה אדומה
  • 1 כפית כורכום

אופן ההכנה

  • לחתוך 3 עגבניות לקוביות, ועגבניה אחת לגרד
  • לחתוך את הגמבה
  • בסיר להניח קודם כל את העגבניות החתוכות ושן השום שלמים וקלופים
  • להוסיף לסיר את הגמבה והכוסברה
  • להניח את הדגים מעל
  • לפזר תבלינים ולכסות בעגבניה המגורדת
  • להשאיר להתבשל כ-40 דקות ולהגיש

טיפ של אלופים

להשתדל שהדג לא יישבר בהגשה, ומי שאוהב, רצוי גם להוסיף הרבה פפריקה!

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר