החגינה סבזי של כוכבה

חביתת ירק
כ-4 שעות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 2 צרורות כוסברה
  • 1 צרור שמיר
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 8 ביצים
  • 4 בצל לבן
  • 1 כוס קמח
  • ½ כוס שמן
  • קורט פלפל שחור
  • קורט מלח
  • 1 כפית כמון שטוחה
  • 1 כפית כורכום שטוחה

אופן ההכנה

  • “מנקים” את צרורות הירק ומפרידים בין העלים לגבעולים
  • שוטפים את הירק במים ומסננים היטב
  • חותכים את הירק דק דק
  • במקביל, חותכים את הבצל ומטגנים בשמן וכורכום
  • לאחר הטיגון, כשהבצל שחום, מניחים בצד לקירור
  • שמים את הירק בקערה גדולה ואל הירק מוסיפים את כוס הקמח, הביצים, יתר התבלינים ואת הבצל המטוגן
  • מערבבים הכל היטב וממתינים כחצי שעה
  • לאחר מכן שופכים מהתערובת בעזרת מצקת למחבת עם מעט שמן ומטגנים על אש בינונית
  • התערובת מספיק לכ-26 חביתיות

טיפ של אלופים

“להשתדל לעשות חביתייה עגולה”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר