הקציצות של ברכה

תבשיל עם קציצות בשר, סלרי אפונה ומיני תבלינים, הישר מהמטבח המרוקאי.
כחצי שעה
מנה עיקרית

מצרכים

  • חצי צרור פטרוזיליה (בלי הגבעולים) קצוצה.
  • 1 חבילת עלי סלרי (עם הגבעולים).
  • חצי קילו בשר טחון.
  • 1 בצל קצוץ דק.
  • 1 תפוח אדמה מגורר בפומפייה.
  • 1 כפית סודה לשתייה.
  • 1 לימון סחוט.
  • מלח.
  • פלפל שחור.
  • כורכום.
  • 2 כפות פרורי לחם או קמח מצה.
  • חצי חבילת אפונה קפואה.
  • אורז.

אופן ההכנה

  • מכינים את כדורי הבשר עם הבצל, תפוחי אדמה, פטרוזיליה, פרורי לחם, סודה לשתייה, מלח, פלפל שחור ומעט כורכום.
  • מבשלים את הסלרי כ- 40 דקות במים עם כורכום, מלח, מיץ לימון ואפונה.
  • מוסיפים את הקציצות ומבשלים לעוד כחצי שעה.
  • מכינים את האורז בנפרד.

טיפ של אלופים

מלא אהבה זה תבלין הקסם!

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר