הרוקוט קרומפלי של אביבה

פשטידה משכבות של תפוחי אדמה וביצים קשות ברוטב שמנת וגבינה
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 6 תפוחי אדמה גדולים
  • 5 ביצים
  • 3 מכלי שמנת חמוצה
  • 300 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

  • מבשלים את תפוחי האדמה עד שמתרככים (לא לפירה)
  • מבשלים את הביצים עד שמתקשות
  • מקלפים את תפוחי האדמה והביצים ופורסים אותם
  • משמנים תבנית ומחממים את התנור ל-180 מעלות
  • את פרוסות תפוחי האדמה והביצים מסדרים לשכבה ראשונה בתבנית המשומנת
  • מפזרים מהשמנת החמוצה והגבינה המגורדת כשכבה שנייה ושוב מסדרים שכבה של תפוחי אדמה וביצים וכך עולים בשכבות. לסיים בשכבת גבינה צהובה
  • מפזרים סביב התבנית את קוביות החמאה ומכניסים לתנור

טיפ של אלופים

“להגיש חם ולצד סלט טרי”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר