השורבה אורז של רחל

מרק לובי עם עגבניות ואורז
60 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

  • 6 עגבניות טריות
  • 6 שיני שום
  • 1 בצל לבן גדול
  • ½ 3 כוסות מים
  • 1 כפית כורכום שטוחה
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית מלח שטוחה
  • ¼ צרור כוסברה
  • ¼ צרור פטרוזיליה
  • 1 כוס אורז בסמטי

אופן ההכנה

  • חותכים את העגבניות, השום והבצל ומטגנים בסיר עד שהתערובת מצטמצמת ל”ריבה”
  • מוסיפים ½ כוס מים ומנמיכים את האש לאש נמוכה
  • מוסיפים את התבלינים יחד עם הכוסברה והפטרוזיליה ומערבבים היטב
  • אל הסיר מוסיפים עוד כ-3 כוסות מים וכשהתבשיל רותח מוסיפים את האורז לעוד כ-20 דקות

טיפ של אלופים

“ניתן להוסיף עוד פטרוזיליה וכוסברה טריים כשהתבשיל מוכן”

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר