לביבות תפוחי אדמה שנזללות בביס אחד

צלחת לביבות תפוחי האדמה לרוב אינה מגיעה מלאה לשולחן האוכל מפני שהלביבות נזללות בשניות שיוצאות מהמחבת על פרוסת לחם טרייה עם עגבניות ומלח, מעדן.
40 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 4 תפוחי אדמה
  • 2 ביצים
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • לקלף את תפוחי האדמה ולבשל במים עד שמתרככים
  • לסנן את המים ולמעוך את תפוחי האדמה
  • לקצוץ את הפטרוזיליה
  • בקערה: לערבב לבלילה סמיכה ורכה תפוחי אדמה מעוכים, ביצים, פטרוזיליה, מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף
  • במחבת: להרתיח שמן, למלא כף עם בלילת תפוחי האדמה ולטגן בשני הצדדים עד לקבלת לביבות עם מעין מרקם מחורר
  • מומלץ להגיש עם סלט ירקות, טחינה, מטבוחה, או על פרוסת לחם עם עגבניות ומלח

טיפ של אלופים

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר