מפרום תפוחי אדמה ובשר

המתכון של ליאורה למאכל הטריפוליטאי האהוב והמוכר, אותו היא הכינה עם אימה וכיום מכינה עם בנותיה
90 דקות
מנה עיקרית

מצרכים

 למילוי:

  • חצי קילו בשר הודו טחון
  • חצי קילו בשר בקר טחון
  • 1 צרור פטרוזילה
  • 1 צרור כוסברה
  • חופן עלי כרפס
  • 2 בצלים בינונים
  • 1 קילו תפוחי אדמה בינונים מקולפים
  • 3 ביצים
  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית גדושה של מלח
  • כפית תבלין מפרום של “פרג”
  • 3 שיני שום
  •  כף שמן זית

 למרק \ רוטב:

  • ליטר מים
  • 3 כפות רסק עגבניות

 

אופן ההכנה

למילוי:

  • לקצוץ את כל הירקות הירוקים
  • על פומפיה לגרד את הבצל ותפוח ואדמה אחד
  • מערבבים את כל חומרי המילוי ביחד
  • פורסים את שאר תפוחי האדמה לפרוסות בעובי של 1.5 ס”מ
  • בכל אחד מתפוחי האדמה עושים חתך באמצע לא עד הסוף
  • ממלאים בכף אחת מהמילוי
  • מטגנים בשמן עמוק

לרוטב \ מרק:

  • בסיר לערבב את כל הרכיבים
  • להוסיף את המילוי
  • להרתיח על אש קטנה כשעה

טיפ של אלופים

למלא טוב, טוב, את תפוחי האדמה

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר