משולשי סמוסה

עלי סיגר ממולאים במחית תפוחי אדמה ותבלינים הודים
30 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 80 עלי סיגר
  • 3 קילו תפוחי אדמה
  • 1 כפית גראם מסאלה 
  • 1 בקבוק שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית פלפל שחור
  • חצי חבילה כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

  • מטגנים את עלי הסיגר בשמן עמוק
  • מקלפים את תפוחי האדמה ומניחים בסיר עם מים רותחים
  • מבשלים עד שהופכים רכים
  • מוציאים את תפוחי האדמה ומועכים אותם לפירה
  • מוסיפים את התבלינים ואת הכוסברה הקצוצה ומערבבים היטב
  • חתיכים עלה סיגר לחצי
  • לוקחים כף מתערובת הפירה ושמים במרכז חצי העלה
  • מקפלים את העלה למשולש
  • מדביקים עם קצת מים את הקצוות 
  • מטגנים בשמן עמוק 
  • לאחר שהסמוסות מגלות צבע זהוב מוציאים, מצננים ואוכלים

טיפ של אלופים

לא לוותר על על הגראם מסאלה!

עוד מהמתכונים שלי

לפני שאתם סוגרים...

ספר המתכונים שלנו יצא לאור

600x600 2

את כל המתכונים והסיפורים האישיים שמאחוריהם קיבצנו לספר אחד

* כל ההכנסות יועברו למיזם וירוממו את רוחם של הקשישים

מעוניינים בשיתוף פעולה
לפרטים והרשמה
מעוניינים לתרום

התרומה שלכם חשובה לנו!

בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.

בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:

coffee 1

6 ש”ח

breakfast 1

42 ש”ח

soup 1

74 ש”ח

romantic-dinner 1 (1)

128 ש”ח

סכום אחר