1 קילו פילה או דג נסיכת הנילוס
2 בצלים גדולים
3 עגבניות
2 כפות רסק עגבניות
לקישוט: צרור נענע
1 כפית מלח לימון
לקצוץ את הבצל
לטגן את הדג עם הבצל
לחתוך את העגבניות לפרוסות ולהניח מעל שכבה של בצל ושכבה של דג
לתבל במלח לימון
במידת הצורך להוסיף כוס מים
לאפות בתנור כ 45 דקות בתנור שחומם מראש על 200 מעלות
לקשט את המנה לפני ההגשה בכמה עלי נענע. אפשר גם עם כל ירק אחר לבחירתכם.
התרומה שלכם חשובה לנו!
בזכות התרומה שלכם נוכל לממן סלי מזון לקשישים, להפיק
ערב סיום מרגש לקשישים ולמתנדבים יחדיו בליווי מזכרת שמחממת את הלב.
בחרו את השווי אותו אתם מעוניינים לתרום:
6 ש”ח
42 ש”ח
74 ש”ח
128 ש”ח
סכום אחר