הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
סלט הסלק של אדלה
סלט סלק קלאסי וקל להכנה, מעולה כפתיח בכל ארוחה
60 דקות
מנה ראשונה
Previous
Next
מצרכים
5 סלקים קטנים
6 שיני שום כתושות
כפית כמון 1
חומץ (אדלה משתמשת ב-5%)
אופן ההכנה
מבשלים את הסלקים עם הרבה מים, עד שהם רכים (לבדוק עם מזלג)
מוציאים את הסלקים מהאש, שוטפים עם מים קרים ומקלפים את הקליפה עם הידיים
חותכים לפי העובי והצורה שרוצים (אדלה אוהבת בצורה של טבעות קטנות) ושמים בקערה
לוקחים 5-6 שיני שום, כותשים בלי הקליפה ומוסיפים לסלקים
מוסיפים כמון לפי הטעם וחצי כוס חומץ לתיבול
להוסיף חצי כוס מים ומערבבים
טיפ של אלופים
להגיש עם נענע טרייה קצוצה מעל
עוד מהמתכונים שלי
מנה עיקרית
הסופריטו של אדלה
קדירת בקר עסיסית ועשירה. למעשה הספוריטו הינה שיטת בישול איטית, אשר מתחילה בטיגון בנפרד של תפוחי האדמה.
3 שעות
שיתוף
מנה עיקרית
דג ממולא בסגנון מצרי
לחובבי מנות הים, תבשיל דג המשלב טעמים של חריפות וחמיצות משגעים
60 דקות
שיתוף