סלט הסלק של אדלה

סלט סלק קלאסי וקל להכנה, מעולה כפתיח בכל ארוחה
60 דקות
מנה ראשונה

מצרכים

  • 5 סלקים קטנים
  • 6 שיני שום כתושות
  • כפית כמון 1
  • חומץ (אדלה משתמשת ב-5%)

אופן ההכנה

  • מבשלים את הסלקים עם הרבה מים, עד שהם רכים (לבדוק עם מזלג)
  • מוציאים את הסלקים מהאש, שוטפים עם מים קרים ומקלפים את הקליפה עם הידיים
  • חותכים לפי העובי והצורה שרוצים (אדלה אוהבת בצורה של טבעות קטנות) ושמים בקערה
  • לוקחים 5-6 שיני שום, כותשים בלי הקליפה ומוסיפים לסלקים
  • מוסיפים כמון לפי הטעם וחצי כוס חומץ לתיבול
  • להוסיף חצי כוס מים ומערבבים

טיפ של אלופים

להגיש עם נענע טרייה קצוצה מעל

עוד מהמתכונים שלי