הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
עוף ברוטב לימון
מנה שנהוג להכין בצאת יום הכיפורים שמעלה זיכרונות ילדות חגיגיים ומעוררי געגועים ממנהגי החג בבית אמא.
100 דקות
מנה עיקרית
Previous
Next
מצרכים
4 כרעי עוף
8 שיני שום
½ צרור פטרוזיליה
2 לימונים
½ כפית כורכום
¼ כפית פלפל
¼ כוס שמן
½ כפית מלח
1 כוס מים רותחים
2 ביצים טרופות
אופן ההכנה
לפרוס את השום
לסחוט את הלימונים למיץ
לקצוץ את הפטרוזיליה
לטגן את כרעי העוף במעט שמן
להוסיף שום, כורכום, פלפל שחור, מלח
להוסיף כוס מים רותחים
לבשל על להבה נמוכה במשך 10 דקות
להוסיף מיץ לימור, פטרוזיליה
להנמיך את הלהבה ולבשל במשך 50 דקות
לטרוף את הביצים, לתבל במלח ופלפל
10 דקות לפני סוף הבישול לשפוך את הביצים לסיר העוף
לבשל במשך 5 דקות נוספות
טיפ של אלופים
עוד מהמתכונים שלי