הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
Menu
הכירו אותנו
האנשים והמתכונים
האנשים
המתכונים
שיתופי פעולה
כתבו עלינו
צרו קשר
ספר מתכונים
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
Menu
בואו לקחת חלק
לפרטים והרשמה
מעוניינים בשיתוף פעולה
מתכונים
Search for:
Search for:
עיג'אה - קציצות ירק תמניות עם התבלין הסודי של ברכה
קציצות ירק תמניות, שאוכלים בשישי צהרים ומלאות בהמון ירוקים, שכיף לאכול לצד חלה טריה
מנה ראשונה
Previous
Next
מצרכים
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור כוסברה
2 חבילה בצל ירוק
5 חבילה שמיר
1 כרישה
1 חבילת עלי מנגולד (רק החלק הירוק)
8 ביצים בגודל L
5 כוס פירורי לחם
שמן לטיגון חצי עמוק
1 כף גסוסה גדושות גסוסה
1כף שטוחה אבקת מרק עוף
1 כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה
שוטפים וקוצצים את הכל הירק לחתוך קטן יחסית אבל לא “טחון”
מכניסים לקערה גדולה את כל הירק ומוסיפים את הביצים ומערבבים
מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה
מוסיפים את פירורי הלחם. במידה והעיסה נוזלית מידי ניתן להוסיף עוד חצי כוס פירורי לחם עד לקבל מרקם יציב אבל לא חזק מידי
במחבט טיגון/טפלון מחמיים שמן. כאשר השמן רותח לוקחים בכף מרק עיסה ובעזרת כף נוספת מורידים לשמן ומבטחים מעט במידת הצורך
מטגנים עד להזהבה בשני הצדדים
מעבירים לנייר סופג/רשת.
בתאבון
טיפ של אלופים
אוכלים עם חלה טריה ביום שישי (ברכה מרשה גם בפיתה/לאפה) עם מעט סחוג. למי שרוצה ניתן לשבלב בצד תוספת של יוגורט/שמנת חמוצה
עוד מהמתכונים שלי
מנה ראשונה
חטיף" לבבות עוף תימני"
חטיף" לבבות עוף תימני" שמכינים כשרוצים לארח את החברים לערב שכולו אהבה אלכוהול ונשנושים
שיתוף
מנה עיקרית
מרק תימני
מרק עם עוף, תפוחי אדמה וירק.
שעה ורבע
שיתוף
מנה ראשונה
קובנה
לחם תימני
שעה וחצי
שיתוף